"Geniet van de stilte en de rust op het platteland!"
  • Welkom!

Accommodatie

Van oudsher zijn we een melkvee bedrijf, we hebben nu nog steeds rundvee maar we melken ons vee niet meer zelf. Op ons bedrijf zijn verschillende mogelijkheden om te camperen. We hebben een prachtige boerderijcamping gelegen in een oude appelboomgaard en ook kun je verblijven in ons luxe appartement voor maximaal 4 personen. Ingericht in de ouderwetse stijl met een modern tintje.

De camping ligt op een ideale plek voor een fijne wandel- en/of fietsvakantie we hebben daarom ook een afgesloten fietsenstalling met oplaadpunten voor de elektrische fiets.

Sinds december 2016 is ook Marieke's hondentrimshop op ons bedrijf gevestigd.

Boerderijcamping Het Achterste Loo

Boerderijcamping Het Achterste Loo

De boerderijcamping is gelegen in een oude appelboomgaard en heeft ruimte voor maximaal 20 staanplaatsen. De plaatsen zijn zo ingericht dat alle caravans met de voortent naar het midden staan gericht zodat iedereen van hetzelfde prachtige uitzicht kan genieten.

In 2021 hebben we ons sanitairgebouw aangepast en extra voorzieningen gerealiseerd. We hebben nu 5 toiletten, 1 urinoir en 4 douches. Ook is er een mindervalideruimte die is voorzien van een aangepaste douche, toilet en wastafel. Voor de douche hoeft u geen munten te kopen u kunt hier vrij gebruik van maken, wel vragen we onze gasten om rekening te houden met de andere gasten. 

Op de gehele camping is Wifi aanwezig, als u bij ons kampeerd kunt u hier gratis gebruik van maken, vraag Bart, Marieke of Esmee even om de inloggegevens.

Ons appartement / bed and breakfast / gastenverblijf

Ons appartement / bed and breakfast / gastenverblijf

Het appartement / bed and breakfast / gastenverblijf is geheel ingericht naar de ouderwetse stijl met een modern tintje. Er is ruimte voor maximaal 4 personen en het is van alle gemakken voorzien.

Het verblijf beschikt over een eigen douche en toiletgelegenheid, waar tevens een handdoekenset en 2 wc rollen aanwezig zijn. Er is een aparte slaapruimte op de vide voor 2 personen en beneden een ruime slaapbank voor 2 personen. Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt. Wanneer u met 2 personen bij ons verblijft maken we de bedden op de vide gereed, wilt u liever beneden slapen? Geef dit dan even van te voren aan.

De keuken is voorzien van een 2 pitsgasstel, magnetron, koffiezetapparaat en koelkast. Ook is er voldoende servies en kookgerei aanwezig. Verder is er een ruime zithoek met digitale televisie en u kunt gebruik maken van gratis Wifi.

Marieke's hondentrimshop

Marieke's hondentrimshop

Marieke's hondentrimshop is een hondentrimsalon voor alle soorten honden. Marieke wil de honden in de trimsalon een zo prettig mogelijke ervaring bezorgen een trimbeurt gebeurd dan ook in alle rust. Natuurlijk is er weleens een hond wat onrustiger maar we doen onze uiterste best om het zo comfortabel mogelijk voor ze te maken.

Marieke werkt alleen op afspraak, en heeft een erg drukke agenda. Wilt u dat uw hond tijdens u verblijf getrimd wordt door Marieke? Dan zal u dit al bij uw boeking moeten aanvragen.