"Geniet van de stilte en de rust op het platteland!"
  • Welkom!

Accommodatie

Van oudsher zijn we een melkvee bedrijf, we hebben nu nog steeds rundvee maar we melken ons vee niet meer zelf. Op ons bedrijf zijn verschillende mogelijkheden om te camperen. We hebben een prachtige boerderijcamping gelegen in een oude appelboomgaard en ook kun je verblijven in ons luxe appartement voor maximaal 4 personen. Ingericht in de ouderwetse stijl met een modern tintje.

De camping ligt op een ideale plek voor een fijne wandel- en/of fietsvakantie we hebben daarom ook een afgesloten fietsenstalling met oplaadpunten voor de elektrische fiets.

Sinds december 2016 is ook Marieke's hondentrimshop op ons bedrijf gevestigd.

Boerderijcamping Het Achterste Loo

Boerderijcamping Het Achterste Loo

De boerderijcamping is gelegen in een oude appelboomgaard en heeft ruimte voor maximaal 20 staanplaatsen. De plaatsen zijn zo ingericht dat alle caravans met de voortent naar het midden staan gericht zodat iedereen van hetzelfde prachtige uitzicht kan genieten. Naast de camping hebben we nog een veldje waar extra ruimte is voor tenten en groepsactiviteiten. Op de camping is een net sanitairgebouw aanwezig met 2 toiletten, 1 urinior en 3 douches. Voor de douche hoeft u geen munten te kopen u kunt hier vrij gebruik van maken, wel vragen we onze gasten om rekening te houden met de andere gasten. En natuurlijk hebben we gratis Wifi op de camping!

Ons appartement

Ons appartement

Het appartement is geheel ingericht naar de ouderwetse stijl met een modern tintje. Er is ruimte voor maximaal 4 personen en het is van alle gemakken voorzien. Het appartement beschikt over een eigen douche en toiletgelegenheid, een aparte slaapruimte op de vide voor 2 personen en beneden een ruime slaapbank voor 2 personen. In de keuken is een 2 pitsgasstel, magnetron, koffiezetapparaat en koelkast aanwezig. Verder is er een ruime zithoek met digitale televisie en natuurlijk gratis Wifi beschikbaar.

Marieke's hondentrimshop

Marieke's hondentrimshop

Marieke's hondentrimshop is een hondentrimsalon voor alle soorten honden. Elke hond kan in de trimsalon terecht en het is ook mogelijk voor de honden die op de camping logeren om in de trimsalon getrimd te worden. Marieke wil de honden in de trimsalon een zo prettig mogelijke ervaring bezorgen een trimbeurt gebeurd dan ook in alle rust. Natuurlijk is er weleens een hond wat onrustiger maar we doen onze uiterste best om het zo comfortabel mogelijk voor ze te maken.