"Geniet van de stilte en de rust op het platteland!"
  • Welkom!

activiteiten

Wat er te doen is op onze camping

Alpaca knuffelen

Alpaca knuffelen

Sinds eind mei 2019 hebben we ook alpaca's op onze boerderij. Het is tijdens uw vakantie mogelijk om kennis met ze te maken. Onder begeleiding van Bart of Marieke is het ook mogelijk om de alpaca's in de wei te ontmoeten of zelfs een stukje met ze te wandelen. Terwijl u bij ons kampeerd brengen wij hiervoor geen extra kosten in rekening.

Neem een kijkje in de stal

Neem een kijkje in de stal

Koeien zijn van nature erg nieuwsgierig, ook houden ze van aandacht. Er zijn verschillende koeien die geaaid en geknuffeld willen worden. Toegang tot de stal is vrij maar wel op eigen risico. We adviseren dan ook dat er altijd een volwassene mee de stal in gaat. Als je het leuk vind om een keer me Bart of Marieke in de stal te kijken en misschien ergens mee te helpen, kun je dat altijd aangeven. En dan kijken we samen wat er op dat moment mogelijk is.

Brabantse gezelligheid

Brabantse gezelligheid

Diversen keren per jaar organiseren we een "koffiemomentje" waarbij de hele camping welkom is om te komen. Ook wordt er in de zomervakantie een bbq georganiseerd.  

Vanaf maart 2022 is onze nieuwe ruimte geopend, dit is "de Melkstal" hier is de mogelijkheid om bij slecht weer binnen te verblijven, spelletjes te doen of eventueel samen voetballen te kijken. De ruimte is open op aanvraag. 

 

Wat is er in de omgeving te doen

Bezoek Hilvarenbeek

Bezoek Hilvarenbeek

Hilvarenbeek is prachtig en je kunt er genieten van alle horeca, winkels en musea. Als je deze link aanklikt kun je ontdekken wat er in de omgeving te doen is. BezoekHilvarenbeek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BezoekHilvarenbeek

Horeca

Horeca

 

 

Routes

 

Brabants genieten

Brabants genieten

47,76 km lange fietstocht

Fietsen Over De Roovertsche Heide

Fietsen Over De Roovertsche Heide

27,67 km lange fietstocht

Wandelen In Hilvarenbeek

Wandelen In Hilvarenbeek

9,34 km lange wandelroute

Bron: Route.nl