Skip to main content
Boven divider
Schattige Alpaca close-up


Blad

Alpaca’s

Al jaren zijn wij besmet met het alpacavirus. Alpaca’s zijn lief, nieuwsgierig, zacht, schattig en lekker eigenwijs. En als ze zin hebben willen ze graag met je knuffelen. Of even lekker met je wandelen. Een belevenis die we jullie niet willen onthouden! Kom je ze ook bewonderen?

Onder divider

Laat je omringen door onze alpaca’s

Kinderfeestjes

Hoe cool is het om je kinderfeestje te vieren samen met onze alpaca’s op Het Achterste Loo? Hartstikke cool! Bij aankomst krijgen jullie ranja en iets lekkers. De jarige krijgt natuurlijk een leuke verrassing. En alle andere kinderen een alpacakleurplaat. We geven uitleg over de dieren op onze boerderij en nemen een kijkje bij ze in de stal. Daar mag je met ze op de foto en ze lekker aaien. En misschien hebben ze wel zin in een kleine wandeling! Tot slot zetten we de alpaca’s samen in de wei om ze te gaan voeren.   

Maar er is meer! We geven jullie nog een rondleiding door de stal bij de koeien en schapen. Wel goed opletten, want we houden ook een echte koeienquiz! Wie weet het meeste over koeien?

Is er nog tijd over en is het goed weer? Dan mogen jullie nog even spelen op de camping bij de schommels, trampoline, traptractors en skelters. Tussendoor is er vast nog ruimte voor een snoepje of waterijsje! 

Een kinderfeestje (minimaal 5 kinderen, maximaal 10 kinderen) duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur en kost € 12,50 per kind. Ook twee (volwassen) begeleiders zijn welkom. Bij meer begeleiders zijn we genoodzaakt extra kosten in rekening te brengen. Wil jij ook jouw kinderfeestje bij ons komen vieren? Wacht niet te lang en vraag naar de beschikbaarheid!

Meet-and-greet

Onze wollige sterren staan graag in de belangstelling. Lekker aaien, een gekke selfie maken: ze houden ervan! Wil jij eens met ze kennismaken? Dat kan! Tijdens een heuse meet-and-greet leer je alles over alpaca’s, mag je ze voeren en ga je met ze op de foto. Samen met een begeleider wandel je een flink stukje door onze weilanden. Alpaca’s zijn soms eigenwijs en hebben niet altijd evenveel zin. Geen meet-and-greet is dus hetzelfde! Lijkt een meet-and-greet met onze alpaca’s je leuk? Neem snel contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden, tarieven en beschikbaarheid!

Alpaca <3


Wij vinden dierenwelzijn belangrijk!

Wij voelen ons enorm verantwoordelijk voor de dieren op onze boerderij. Het welzijn van onze dieren is voor ons het allerbelangrijkste. Alpaca’s zijn nieuwsgierig, maar vinden contact met mensen soms best spannend. Onze activiteiten met alpaca’s doen we dan ook alleen met de dieren die dit op dat moment willen. We blijven ook in hun vertrouwde omgeving en zijn zelf bij alle activiteiten aanwezig. Heeft een alpaca een keer zijn of haar dag niet? Dan hebben we daar respect voor en nemen we ze niet mee. Bij extreme weeromstandigheden moeten we de activiteit verzetten. Of gieten de activiteit in een ander jasje.

Boven divider

Wist je dat?

Wist je dat onze alpaca’s regelmatig een bezoekje krijgen van onze dierenarts? Zij is gespecialiseerd in alpaca’s en houdt samen met ons bij wanneer ze hun inentingen moeten krijgen. Of extra vitamines nodig hebben. Het klinkt misschien een beetje gek, maar de dierenarts is zo gek op onze alpaca’s dat ze alle alpaca’s bij hun naam kent!
Onder divider
Blad

Kom je lekker uitwaaien?

Divider groen