Skip to main content
Boven divider
Glas wijn


Blad

Omgeving

Op ons erf is van alles te doen. Chillen rondom je tent, lekker ravotten in de speeltuin, een bezoekje brengen aan de koeien in de stal of lekker knuffelen met onze alpaca’s. En heb je zin om lekker erop uit te gaan? Vanaf ons erf loop of fiets je het avontuur tegemoet!

Onder divider

Wandelen en fietsen

De historische dorpskern met zijn gezellige terrasjes, restaurants en winkels maken van Hilvarenbeek een bruisend en gastronomisch pareltje in de Kempen. Het mooie is: vanaf Het Achterste Loo is het maar twee kilometer lopen of fietsen! En wil je onze prachtige omgeving verder verkennen? Dan is het aanbod aan wandel- en fietsroutes enorm. Loop ommetjes door en langs alle kernen van de gemeente. Fiets de mooiste tochten door de vele natuurgebieden, zoals landgoed Gorp en Roovert en landgoed De Utrecht. Of leer tijdens een wandel- of fietstocht meer over het leven van Rooie Fik, de beroemde Hilvarenbeekse zwerver die leefde van 1894 tot 1977. Kortom, je hoeft je hier geen dag te vervelen!

Alpaca’s

Met hun lange poten nekken, wollige vacht en té schattige ogen zijn onze alpaca’s de trots van onze boerderij. We laten ze je dan ook graag met ze kennismaken. Zo kun je een heuse meet-and-greet boeken met onze wollige sterren. Of je kinderfeestje met ze vieren. Wist je dat ze ook graag met je gaan wandelen? En soms ook helemaal niet? Ze kunnen namelijk lekker eigenwijs zijn. Wil jij ze ook komen bewonderen?
Alpaca <3


Boven divider
Glas wijn


Wijntje 2

Bezoek Hilvarenbeek

Hilvarenbeek bestaat uit zes karakteristieke dorpen, verbonden door kilometers natuur, vermaak en historie. Iedereen voelt zich hier thuis!

Dankzij de centrale ligging van onze gemeente is alles binnen handbereik. De Efteling ligt op een klein half uurtje rijden. De Spoorzone van Tilburg is per fiets makkelijk bereikbaar en via de ouderwetse smokkelroute ben je binnen 10 minuten in België!

Meer inspiratie opdoen voor een te gek uitje of andere belevenis in en rond Hilvarenbeek? Op www.bezoekhilvarenbeek.nl lees je er alles over!

Onder divider
Blad

Kom je lekker uitwaaien?

Divider groen